Szűrés

A(z) Android L kulcsszót tartalmazó cikkek

A Nexus 9 megszerezte az FCC jóváhagyását

2014. október 6. -

Több tartalmas pletyka után a szövetségi hírközlési hatóság (FCC) oldalán is felbukkant a HTC műhelyében készülő Nexus 9 táblagép. Miután megszerezte a hivatalos szerv tanúsítványát, szinte semmi nem állhat az Android L rendszerrel érkező referenciamodell megjelenésének útjába.

Tovább

Módosított Android L rendszer fut majd a Project Arán

2014. szeptember 30. -

Paul Eremenko, a projekt vezetője számolt be arról, hogy a Project Ara készüléken módosított Android L rendszer teljesít majd szolgálatot. Így a telefon moduljai kiapcsolás nélkül is cerélhetőek lesznek.

Tovább

Október 16-án, billentyűzetes tokkal érkezik a Nexus 9

2014. szeptember 19. -

Az a hír járja, hogy október közepén mutatkozik be a régóta pletykák témáját képező HTC Nexus 9 táblagép, amiben az NVIDIA 64 bites Tegra K1 chipsetje teljesíthet szolgálatot. Az Android L rendszert futtató géphez külön megvásárolható billentyűzetes tokkal is készül a tajvani gyártó.

Tovább

Bemutatkoztak az első Android One mobilok

2014. szeptember 17. -

A Google a várakozásoknak megfelelően lerántotta a leplet a kedvező árú és folyamatosan frissülő készülékek megjelenését szorgalmazó Android One projekt első fecskéiről. Az új mobilok Indiában mutatkoztak be és a helyi gyártók futószalagjairól érkeztek, ami nem véletlen.

Tovább